Veranda’s

Verleng het buitenseizoen met houten overkapping of sfeervolle veranda

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en een huis met tuin bezit is de veranda een ‘must’. Het verlengt het tuinseizoen met zeker drie maanden. Een veranda betekent eigenlijk;’een uitgebouwde ruimte aan de woning’, maar daarmee doen we dit bouwwerk tekort. Het is juist de ideale overgang van binnen naar buiten.  

De voordelen

Tijdens regen blijft u gewoon buiten zitten, of gaat u juist buiten zitten om te genieten van de druppels die de planten zo verfrissen. En op een zonnige zomerdag is de veranda de ideale schaduwplek.
De tuinmeubels blijven het gehele jaar buiten staan en ook de kussens vinden dit geen probleem.

De veranda is een ontmoetingsplek, een borrelplek en u kunt er heerlijk romantisch genieten bij kaarslicht.
Het is zelfs mogelijke weken van tevoren een avondje plannen met vrienden om te kunnen barbecueën, ongeacht wat het weer wordt. Het feestje gaat altijd door.
Bij grotere feesten en partijen heeft u meer ruimte en ook de rokers kunnen weer genieten.
De veranda kan worden ingericht in uw eigen stijl en met materialen, die ook in uw woning zijn gebruikt waarmee het letterlijk een verlengstuk wordt. Wat betreft de inrichting van een veranda zijn er bijna geen beperkingen.

 

wilt u het toch compleet anders? Geen punt, wij stemmen alles tot in detail af op uw wensen!

                        veranda met raampjes en kozijn voorzien van helder glas       veranda met lichtstraat (3)      veranda met lichtstraat (4)            veranda met lichtstraat (5)      veranda met lichtstraat (6)            IMG_0534    IMG-20131120-WA0002     IMG-20131120-WA0001

 

Vrijblijvende offerte

Vul uw gegevens in en wij verzorgen een scherpe offerte voor uw werk! Dank voor uw aanvraag!