kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen en u heeft geen zin om de hoofdprijs te betalen, maar u heeft wel kwaliteit hoog in het vaandel staan dan is het goed om te weten dat u bij VDH Bouw&Timmerwerken op het juiste adres bent.

Kunststof kozijnen zijn de uitkomst als u een onderhoudsarme, duurzame oplossing zoekt. Over die keuze hoeven we niet verder te praten. Over de keuze van het product wel.

Bij VDH Bouw&Timmerwerken vindt u niet alleen de grootste keuze in kunststof kozijnen, maar ook voor advies en montage bent u bij ons op het juiste adres.

Bouwmaterialen voor een woning dienen mooi en van goede kwaliteit te zijn. Dat geldt in het bijzonder voor kozijnen ramen en deuren, want deze hebben zowel naar binnen als naar buiten toe een belangrijke functie. Ze bepalen mede het uiterlijk van uw huis, ze kunnen bijdragen tot minder energieverbruik en ze houden lawaai, kou en regen tegen. Het is dus van belang om op kwaliteit te letten, want de kwaliteit van de kozijnen bepalen mede de kwaliteit van uw gehele woning.

De kunststof  kozijnen zijn leverbaar in alle mogelijke maten. Ze worden uitsluitend op maat vervaardigd en de technisch hoogwaardige profielen voldoen aan alle kwaliteits- en proefvoorschriften.

Onze kunststof  kozijnen laten geen wens onvervuld. Elk soort isolatieglas, verschillende tussenstijlen en ronde kozijnen behoren tot de mogelijkheden alles kan worden uitgevoerd in wit, in diverse kleuren of in houtdecor varianten.

Onze produkten worden o.a. vervaardigd met hoogwaardige kwaliteitsprofielen van de Duitse onderneming  Kömmerling.                                                                                                                Kömmerling kunststof kozijnen onderscheiden zich van andere kunststof kozijnen door hun smallere, afgeronde design en zijn zowel voor nieuwbouw als voor renovatie het ideale kunststof kozijnprofiel. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en beschikken over zeer goede isolerende eigenschappen. Zij zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, inbraakveilig en bieden een optimale geluidsisolatie.

detail_reproline                 p3220088  8

rechte hoeken                                                                                       schuine hoeken

 

voor meer informatie neem gerust contact met ons op.